Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin


jobb och mera jobb.

Det räcker tydligen med det jag har behövt jobba extra den här månaden. Nu är det dags igen. Helgen som var tänkt att användas till att julpynta, baka och göra godis blir inte så. Återigen sådan brist på personal som gör att jag är tvungen att jobba hela helgen igen istället för att vara ledig. Nu börjar jag tröttna på det här. Var finns alla som enligt statistiken finns och som vill ha jobb i vården? Tydligen inte här i Uppsala. De få vikarier vi har utnyttjas till max. Hur länge kommer de att orka med det? Nej, erbjud dem en vettig anställning så att de vill vara kvar. Förstår verkligen att de känner sig utnyttjade och söker sig till andra jobb med bättre villkor.

Höj även statusen på vårdyrket, för det är ett väldigt viktigt jobb vi gör.

 

Torsdagen den 20 december 2007 kl. 21:46

ALLMÄNT | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

Anonym hemsida 
2008-01-05 00:21

JAG vet hur det är. Jag har jobbat extra och extra MEN ikväll när dom ringde så sa jag faktiskt NEJ. Äntligen idag känner jag mig utvilad och ska jag sen jobba natten så är jag inte pigg förrän på onsdag när det är dags att kliva på mina pass igen. JAG pallar snart inte längre. Och till vilken lön??? Ett bidrag kan vi kalla det... Kram från mig som tänker vara ledig och njuta. Det är jag värd.

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Taggar

Midvinternatt i Paris Celestarium Percy Midvinter Rosetta mysteriestickning Dreambird Kid-Silk en SAIK-klänning Ske-set Skellefteå AIK Annali Quiltbiten. Quiltbiten Lilla Rosetta Autumn Leaves Shawl  Malabrigo sock Summer blooms shawl Yll & Tylls tunna lingarn   Mock Cable Wrist Warmers Pulsvärmare med falska flätor Sjalen Midvinter Malabrigo Lace

Kategorier

ALLMÄNT

BESKRIVNING PÅ SYTT

BESKRIVNINGAR PÅ STICKAT

Celestarium

CELESTARIUM

CIRKELKOFTA

DEN BLOMSTERTID

EN KOPP GARN

FESTIVAL,

GARN & CHOKLAD 2

GARN & TE 1

GARN & TE 2

GARN & TE 3

GARN & TE 4

GARN & TE 5

GARN & TE 7

GARN & TE 8

importerade blogginlägg

KALENDERSTICKNING 2008

MYSTERIESTICKNING

PULSKLUBBEN

RECEPT

SOCKOR

SOCKTOBERFEST

STICKAT

Sytokarnas paketkalender

SYTT

TESTSTICKNING

TESTSTICKNING

Unga Reumatikers Maskot

Vant Event

VIRKAT

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Call design

Eva i Stäket

Fasta maskor och lösa funderingar

Hjälpstickan

Malmö stickan

Stickmor

Stickor o spån

Tålamodspåsen

 

 

Zoomin: Nyheter & feedback

 

 

Länkar

SIGNERAT.se

Stickamera.se

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.