Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin


Nu är det dags för lite egostickning

Har stickat en hel del till andra nu. En del projekt håller jag fortfarande på med. Men nu känner jag att det är dags för mig att få något eget. Som jag skrivit tidigare så var jag väldigt nöjd med det jag skickade i Garn & Tebytet. dagen efter jag köpt det jag skulle skicka så gick jag tillbaka till tebutiken för att köpa 1hg likadant te till mig själv. Det luktade så gott. Ett passande så här i hösttider. Det är Rooibos Vitamin, innehåller jordgubbar, apelsin och multivitamin. Igår på väg hem från jobbet så stannade jag till på Yll & Tyll och köpte beskrivningen till Resårstickad mudd med fläta som jag också skickade med i paketet. Men det blir inte samma garn, iallafall inte till det här paret. Mina muddar blir i garnet Tynn Alpakka, färg 149 mörk plommonlila som är melerad. Det både känns och ser bra ut än så länge. Nu måste jag bara bestämma mig för om jag ska göra dem lite längre än i beskrivningen innan det är dags att öka för tummen.   

 

Tisdagen den 10 november 2009 kl. 10:29

STICKAT | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

Monica Hansen hemsida 
2009-11-10 11:08
Alpaca är toppen
Svar till Monica Hansen:
Baktsjaur hemsida 
2009-11-10 12:11
Det här är första gången jag stickar med alpaca från Du Store Alpakka. Är mycket nöjd. Har stickat en del med alpaccagarn från Drops men det här känns som om det är en bättre kvalite. Får se hur det blir när det är färdigstickat om har använts ett tag.
LizzyElisabeth 
2009-11-10 18:52
Det lätt verkligen mumma.. Fördrack mig på rött te förra året.. Champagne Rooibos & apelsin Rooibos.. Kanske dax att ta en vitamin ... Ska prova om jag kan hitta det nånstanns... Håller med Alpacca är toppen Varmt och ulligt men ändå mjukt och lent...

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Taggar

Midvinternatt i Paris Celestarium Percy Midvinter Rosetta mysteriestickning Dreambird Kid-Silk en SAIK-klänning Ske-set Skellefteå AIK Annali Quiltbiten. Quiltbiten Lilla Rosetta Autumn Leaves Shawl  Malabrigo sock Summer blooms shawl Yll & Tylls tunna lingarn   Mock Cable Wrist Warmers Pulsvärmare med falska flätor Sjalen Midvinter Malabrigo Lace

Kategorier

ALLMÄNT

BESKRIVNING PÅ SYTT

BESKRIVNINGAR PÅ STICKAT

Celestarium

CELESTARIUM

CIRKELKOFTA

DEN BLOMSTERTID

EN KOPP GARN

FESTIVAL,

GARN & CHOKLAD 2

GARN & TE 1

GARN & TE 2

GARN & TE 3

GARN & TE 4

GARN & TE 5

GARN & TE 7

GARN & TE 8

importerade blogginlägg

KALENDERSTICKNING 2008

MYSTERIESTICKNING

PULSKLUBBEN

RECEPT

SOCKOR

SOCKTOBERFEST

STICKAT

Sytokarnas paketkalender

SYTT

TESTSTICKNING

TESTSTICKNING

Unga Reumatikers Maskot

Vant Event

VIRKAT

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Call design

Eva i Stäket

Fasta maskor och lösa funderingar

Hjälpstickan

Malmö stickan

Stickmor

Stickor o spån

Tålamodspåsen

 

 

Zoomin: Nyheter & feedback

 

 

Länkar

SIGNERAT.se

Stickamera.se

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.