Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin


Anna blev visst lite i hatten

 

Träffade söta Anna igår eftemiddag. Det var först tänkt att vi skulle ses idag så jag planerade in stickningen efter det. Men på förmiddagen ändrade vi tid så det blev lite maratonstickning och blockning med hjälp av hårfönen. Jag höll på mad att ta bort nålarna ur den vita Swallowtail sjalen när hon ringde och sa att hon träffat sin vän och att jag nu kunde ta bussen ner till stan. Hann fästa trådarna innan jag åkte iväg. 

Vi gick runt lite på stan sedan bjöd Anna på:

Hon fick sin sjal som tyvärr inte blivit fotad.

Dessutom blev hon lite i hatten när hon fick en Olive (ravelylänk).

Inte de bästa fotografierna men bättre än inga alls.

 

Tycker om modellen, (både den mänskliga och den stickade) så det kommer säkert att bli fler (av den stickade varianten). Det var svårt att veta hur bandet bäst skulle placeras men jag gjorde så gott jag kunde så kan Anna justera den så att den sitter som hon vill ha den. 

  

 

Lördagen den 16 januari 2010 kl. 10:00

STICKAT | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

LizzyElisabeth 
2010-01-17 22:32
Ja det var en riktigt härlig modell.. Härlig passform had den oxå.. Ska nog prova den en dag när jag inte har något annat att göra..
Kommenterar din sjal i föregående inlägg här oxå... Den är riktigt härlig.. Jag har inte riktigt förstått detta med blockning, men jag lär mig nog jag oxå...
Svar till LizzyElisabeth:
Baktsjaur hemsida 
2010-01-22 09:27
Tack LizzyElisabeth. Blocka är inte alls svårt och det gör underverk för spetsstickade sjalar. Man blötlägger det stickade ett tag så att det hinner dra åt sig vatten ordentligt. Krama ur så mycket vatten som möjligt. Är det ett stort arbete så går det bra att linda in det i en handduk och sedan lägga det på golvet och trampa ut vattnet. Sedan är det dags att spänna ut. Jag använder mig av pusselmattorna som finns på Biltema. Sträck ut ordentligt och nåla fast i den form du vill ha det stickade. Låt torka. Klart. Var inte rädd för att sträcka ut arbetet ordentligt när du nålar. Spetsstickningen framträder mycket bättre och det kan bli en riktigt stor skillnad i storleken.
Anna 
2010-01-21 20:14
Den ena modellen tycker om den andra väldigt mycket! Tack! Använder både mössan och sjalen mest varenda dag. Du måste nog fota sjalen och lägga upp den också. Vet inte om du visat den i nån annan färg, men den är fantastisk i vitt.

Ses snart, kram!
Baktsjaur hemsida 
2010-01-22 09:19
Vad bra att du tycker om det du fick Anna. Hann aldrig fota din sjal så om du har tid med det så får du gärna göra det. Visst är det en härlig sjal jag använder min väldigt ofta. Funderar på att göra mig en enfärgad också.

Ha det så bra Anna

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Taggar

Midvinternatt i Paris Celestarium Percy Midvinter Rosetta mysteriestickning Dreambird Kid-Silk en SAIK-klänning Ske-set Skellefteå AIK Annali Quiltbiten. Quiltbiten Lilla Rosetta Autumn Leaves Shawl  Malabrigo sock Summer blooms shawl Yll & Tylls tunna lingarn   Mock Cable Wrist Warmers Pulsvärmare med falska flätor Sjalen Midvinter Malabrigo Lace

Kategorier

ALLMÄNT

BESKRIVNING PÅ SYTT

BESKRIVNINGAR PÅ STICKAT

Celestarium

CELESTARIUM

CIRKELKOFTA

DEN BLOMSTERTID

EN KOPP GARN

FESTIVAL,

GARN & CHOKLAD 2

GARN & TE 1

GARN & TE 2

GARN & TE 3

GARN & TE 4

GARN & TE 5

GARN & TE 7

GARN & TE 8

importerade blogginlägg

KALENDERSTICKNING 2008

MYSTERIESTICKNING

PULSKLUBBEN

RECEPT

SOCKOR

SOCKTOBERFEST

STICKAT

Sytokarnas paketkalender

SYTT

TESTSTICKNING

TESTSTICKNING

Unga Reumatikers Maskot

Vant Event

VIRKAT

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Call design

Eva i Stäket

Fasta maskor och lösa funderingar

Hjälpstickan

Malmö stickan

Stickmor

Stickor o spån

Tålamodspåsen

 

 

Zoomin: Nyheter & feedback

 

 

Länkar

SIGNERAT.se

Stickamera.se

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.