Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin


Ännu en ändring.

Vilken jobbig helg det har varit. Måste jobba extra i går eftersom det inte gick att få tag på vikarier. Kom till jobbet i god tid, bytte om, gjorde iordning kaffe, fick rapport om hur natten varit. Väntade på att min arbetskamrat skulle dyka upp så att vi kunde dricka kaffe ihop innan det var dags att sätta igång. Men det enda som kom var ett telefonsamtal, sjuk arbetskamrat. Dricker mitt kaffe medan jag försöker komma på hur jag ska lösa problemet. Inga vikarier finns det att tillgå. Fick nytt schema för några veckor sedan som innebär att vi endast är två per avdelning på helgerna, men det finns en löpare som ska gå mellan och hjälpa till. Skyndar mig att ringa den andra avdelningen för att säga att jag är själv och behöver löparen hela morgonen. Det gick som tur var bra, så nu fick jag hjälp med morgonbestyren och över lunchen. Sedan var jag själv tills dagen var slut.

Men inte räckte det med det. Hann bara sätta mig på bussen hem så ringde mobilen. Ni kan säkert gissa er till vad det gällde när jag säger att det var från jobbet. Rätt gissat. Behövde jobba hela söndagen också, men som tur var kom dagens arbetskamrat.

Var så otroligt trött igår kväll så jag höll på att somna sittandes i soffan. Jag som brukar vara uppe väldigt sent gick och lade mig redan klockan 20. Sov till 4, tittade på klockan och somnade om.

Hoppas verkligen att alla på jobbet är friska nästa vecka, särskilt kvällspersonalen. Vet inte om jag orkar jobba något extra kvällspass, och är ganska säker på att jag inte blir den bästa vårdpesonalen då. 

Nu ska jag diska, starta tvättmaskinen och försöka hinna ikapp med kalenderstickningen. Har 4 arbetsdagar framför mig sedan en dags ledighet innan det är dags att jobba min helg. 

Önskar er en trevlig vecka / Britt-Marie

 

Söndagen den 9 december 2007 kl. 18:00

ALLMÄNT | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

Midvinternatt i Paris Celestarium Percy Midvinter Rosetta mysteriestickning Dreambird Kid-Silk en SAIK-klänning Ske-set Skellefteå AIK Annali Quiltbiten. Quiltbiten Lilla Rosetta Autumn Leaves Shawl  Malabrigo sock Summer blooms shawl Yll & Tylls tunna lingarn   Mock Cable Wrist Warmers Pulsvärmare med falska flätor Sjalen Midvinter Malabrigo Lace

Kategorier

ALLMÄNT

BESKRIVNING PÅ SYTT

BESKRIVNINGAR PÅ STICKAT

Celestarium

CELESTARIUM

CIRKELKOFTA

DEN BLOMSTERTID

EN KOPP GARN

FESTIVAL,

GARN & CHOKLAD 2

GARN & TE 1

GARN & TE 2

GARN & TE 3

GARN & TE 4

GARN & TE 5

GARN & TE 7

GARN & TE 8

importerade blogginlägg

KALENDERSTICKNING 2008

MYSTERIESTICKNING

PULSKLUBBEN

RECEPT

SOCKOR

SOCKTOBERFEST

STICKAT

Sytokarnas paketkalender

SYTT

TESTSTICKNING

TESTSTICKNING

Unga Reumatikers Maskot

Vant Event

VIRKAT

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Call design

Eva i Stäket

Fasta maskor och lösa funderingar

Hjälpstickan

Malmö stickan

Stickmor

Stickor o spån

Tålamodspåsen

 

 

Zoomin: Nyheter & feedback

 

 

Länkar

SIGNERAT.se

Stickamera.se

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.