Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin


Syfestivalen i Sollentuna

I söndags var jag på Syfestivalen, fick sällskap av min äldsta dotter. Tack Anna för en trevlig dag, riktigt roligt att få umgås med dig i flera timmar alldeles själv. 

En del inköp blev det. Bl.a det här:

 

 

Två stora nystan Opal- garn, pärlor till stickning, två smyckeset så att jag kan göra ett långt halsband och två par örhängen i grönt. Stickbeskrivningar på tovat och ett grått nystan som ska bli ett par mustofflor. En ny bekantskap blev det också, nämligen 100g Step-garn med aloe vera ochjojobaolja från Austermann.

 

Som tur var fanns det garn som jag ville ha och det var finare i verkligheten än på bilden jag tittat på. Det här ska användas i den Mystic Light KAL jag anmält mig till.

Det är Trekking hand art i färgen Jamaica.

Köpte för säkerhets skull en extra härva. Både för att ha som reserv men även för att sticka ett par sockor av. Tur var nog det för nu kan jag sticka upp den provbit vi fick beskrivning på igår utan att behöva oroa mig för om garnet kommer att räcka. Kan i lugn och ro göra två stycken för de går att sy ihop och användas som muddar sedan.

 

 

Kom på att det finns lite mer jag köpt men inte fotat. En härva entrådigt ullgarn 6/1 från Evilla som Anna valde ut, och till sist både häftet med "Muddar" och  "Sockor och benvärmare"  från Sticka. Det är så många fina beskrivningar i dem.    

Lite inköp till Anna blev det också så att hon ska något att pyssla med om och när hon får någon tid över, bl.a smyckepärlor och tygmärken.

 

 

 

Fredagen den 7 mars 2008 kl. 20:19

STICKAT | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Har fått paket från min garn-och tebytarvän

Det här fina gröna paketet kom igår och låg och väntade på köksbordet när jag kom hem. Visst är det mycket fint?

 

Det kommer från Lillstrumpa. Visst tycker jag om grönt både som färg och som te. Det ska nog bli en sjal av garnet, precis som du föreslår.  

Vaknade flera gånger i natt av jag hade ont i halsen och svårt att svälja, och idag känner jag att jag har feber så halstabletterna passade bättre än du säkert tänkt dig. Det gröna rättvsemärkta téet med citronsmak och det passande namnet Grönt och skönt provade jag redan igår kväll och det var jättegott så det rekomenderar jag gärna. Chokladbitarna sparar jag på ett tag. Kan säkert njuta av dem mer när jag är bättre i halsen.

 

Paketet jag ska skicka kommer att postas imorgon så det är säkert framme och kan glädja någon på måndag. Lite spännande är det allt att köpa paket som ska ges till någon man inte känner, men förhoppningsvis är det något som mottagaren blir glad över att få.

 

 

Fredagen den 7 mars 2008 kl. 19:32

GARN & TE 1 | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

Midvinternatt i Paris Celestarium Percy Midvinter Rosetta mysteriestickning Dreambird Kid-Silk en SAIK-klänning Ske-set Skellefteå AIK Annali Quiltbiten. Quiltbiten Lilla Rosetta Autumn Leaves Shawl  Malabrigo sock Summer blooms shawl Yll & Tylls tunna lingarn   Mock Cable Wrist Warmers Pulsvärmare med falska flätor Sjalen Midvinter Malabrigo Lace

Kategorier

ALLMÄNT

BESKRIVNING PÅ SYTT

BESKRIVNINGAR PÅ STICKAT

Celestarium

CELESTARIUM

CIRKELKOFTA

DEN BLOMSTERTID

EN KOPP GARN

FESTIVAL,

GARN & CHOKLAD 2

GARN & TE 1

GARN & TE 2

GARN & TE 3

GARN & TE 4

GARN & TE 5

GARN & TE 7

GARN & TE 8

importerade blogginlägg

KALENDERSTICKNING 2008

MYSTERIESTICKNING

PULSKLUBBEN

RECEPT

SOCKOR

SOCKTOBERFEST

STICKAT

Sytokarnas paketkalender

SYTT

TESTSTICKNING

TESTSTICKNING

Unga Reumatikers Maskot

Vant Event

VIRKAT

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Call design

Eva i Stäket

Fasta maskor och lösa funderingar

Hjälpstickan

Malmö stickan

Stickmor

Stickor o spån

Tålamodspåsen

 

 

Zoomin: Nyheter & feedback

 

 

Länkar

SIGNERAT.se

Stickamera.se

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.