Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin


Ny sida

Så där ja, nu har jag gjort lite nytt på hemsidan. Den som vill kan titta under "Blandat" så får ni se hur vi hade det när vi grillade korv. Det kan tänkas att sidan kommer att ändras. Jag har nämligen gjort den utan att ha frågat Anna först om jag får använd bilderna på henne. Men nu har jag sms:at och talat om vad jag gjort så får vi se vad som händer.  

 

Måndagen den 21 april 2008 kl. 10:55

ALLMÄNT | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Hur går det med stickandet?

Jo, nu går det faktiskt bra igen. Började på Mystic Light med det fina garnet jag köpt. Det är en jättefin beskrivning och garnet tycker jag mycket om. Men kombinationen var inte den bästa. Meleringen gjorde att mönstret och då framförallt kantflätorna försvann i ett virrvarr av fina färger. Så nu har jag repat upp allt, men tänker sticka sjalen senare när jag hittat ett lämpligare garn. Har istället gått med i StickaMera's KAL. Så nu håller jag på med en Juno Regina.

Stickar den i Evillas entrådiga ullgarn och så här ser den ut nu.

Mönstret syns inte så tydligt men det kommer att bli bra när den blivit blockad. Det som syns bättre är de fina färgövergångarna. När man stickar så tänker man inte så mycket på att det blir en ny färg förrän man tittar på stickningen.

Några fler muddar i pulsklubben har det inte blivit ännu. Men ska göra några så fort det känns roligt att sticka muddar igen.

Mysteriestickningen på pyssel.net är iallafall klar.

Det blev en lång fin spetshalsduk.

Nu ska jag titta runt hos er andra ett tag.

Trevlig helg tilla alla.

 

 

Fredagen den 18 april 2008 kl. 17:06

STICKAT | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Dags att skriva lite

Nu var det länge sedan jag skrev något så det ärväl bäst att skriva ner några rader.

Har haft en dryg veckas semester och det var jätteskönt att slippa jobbet ett tag. Annandag påsk åkte vi från Uppsala och norrut. Raul (som går en kurs i Västerås hade då varit här en vecka redan). Äldsta dottern Anna följde med och tillbringade nästan hela sitt påsklov med oss. Vi stannade till i Skellefteå och sov där första natten innan vi begav oss vidare till Baktsjaur. Det känns lite konstigt att på en dag åka från ett ganska vårlikt Uppsala till Baktsjaur där snön säkert var meterdjup. Har några bilder i kameran som ni kan få se senare. 

Dottern Karin åkte till Bahrain tidigt imorse. Hon kommer att vara där i 3 månader och det känns riktigt konstigt att hon är så långt borta så länge. Tur att datorer och internet finns, det har gjort det så mycket lättare att hålla kontakten med de som inte befinner sig precis där man själv är. 

Ett sms har jag fått när hon var i Grekland där de mellanlandade. Det var solsken och 23 graders värme när hon satt och åt -"världens godaste matoch dricker färskpressad apelsinjuice med vattenmelon"

Undrar om det är någon mer än jag som blir en aning avundsjuk. 

Ja, ja vad är väl tre månaders arbete i Bahrain mot 3 månader i en underbar vår- och sommartid i Sverige. Hoppas kan man alltid även om det inte är mycket till vår ännu. 

 Har en lugn och skön och ledig helg här hemma. Det är inte ofta det händer men det är väl därför man njuter av det så mycket. Sonen åkte iväg på förmiddagen för att ha övning med hemvärnet och kommer inte hem förrän imorgon så jag kan göra precis vad jag vill.

Hoppas ni andra också har en helg ni kan njuta av.

 

 

 

 

Lördagen den 12 april 2008 kl. 19:35

ALLMÄNT | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

Midvinternatt i Paris Celestarium Percy Midvinter Rosetta mysteriestickning Dreambird Kid-Silk en SAIK-klänning Ske-set Skellefteå AIK Annali Quiltbiten. Quiltbiten Lilla Rosetta Autumn Leaves Shawl  Malabrigo sock Summer blooms shawl Yll & Tylls tunna lingarn   Mock Cable Wrist Warmers Pulsvärmare med falska flätor Sjalen Midvinter Malabrigo Lace

Kategorier

ALLMÄNT

BESKRIVNING PÅ SYTT

BESKRIVNINGAR PÅ STICKAT

Celestarium

CELESTARIUM

CIRKELKOFTA

DEN BLOMSTERTID

EN KOPP GARN

FESTIVAL,

GARN & CHOKLAD 2

GARN & TE 1

GARN & TE 2

GARN & TE 3

GARN & TE 4

GARN & TE 5

GARN & TE 7

GARN & TE 8

importerade blogginlägg

KALENDERSTICKNING 2008

MYSTERIESTICKNING

PULSKLUBBEN

RECEPT

SOCKOR

SOCKTOBERFEST

STICKAT

Sytokarnas paketkalender

SYTT

TESTSTICKNING

TESTSTICKNING

Unga Reumatikers Maskot

Vant Event

VIRKAT

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Call design

Eva i Stäket

Fasta maskor och lösa funderingar

Hjälpstickan

Malmö stickan

Stickmor

Stickor o spån

Tålamodspåsen

 

 

Zoomin: Nyheter & feedback

 

 

Länkar

SIGNERAT.se

Stickamera.se

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.