Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin


Ibland är jag mycket efter...

...för att sedan vara lite före.

Satt här och stickade i lugn och ro efter att ha gjort sonen sällskap på stan ett tag efter jobbet. Han skulle se om det fanns några bra julklappar att köpa. Som tur var fanns det det. Men vem som kommer att få det säger jag inte.

Rätt var det var så upptäckte jag att jag hade stickat några varv för mycket. Det var bara att repa upp så att allt skulle stämma igen.

 

Den här kalenderstickningen är jag så nöjd med. Både med mitt eget arbete som känns så mjukt och skönt. Men även med hur kalendern är upplagd. Tycker att delarna är lagom långa, man hinner sticka på lite annant också. En annan sak jag är väldigt nöjd med är mina nya stickor som jag valde att köpa på Syfestivalen som en tidig julklapp från Raul. Han var så snäll och gav mig pengar som en tidig julklapp innan jag åkte iväg så att jag kunde välja mig en egen julklapp när jag var där. Valde att köpa Harmony Woods lyxset. Har aldrig tidigare provar på dem. Men nu var det lämpligt tyckte jag, för vad kan väl passa bättre till en julkalenderstickning än nya julklapps-stickor. De är helt otroligt sköna att sticka med. Allt går så fort och lätt. I början fick jag titta efter flera gånger så att jag verkligen stickade rätt. Trodde att jag missade maskorna då det gick så bra. kan bara hålla med dem som säger att det här är riktiga smörstickor, dvs. det är som att skära i mjukt smör med vass kniv när man använder dem. 

Nej nu börjar det bli dags att göra sig klar för natten. Ska jobba imorgon och hela helgen dessutom. Sov så gott.  

 

Torsdagen den 11 december 2008 kl. 23:15

KALENDERSTICKNING 2008 | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Julkalender på Signerat

 

Surfade runt lite här om dagen och hamnade på SIGNERAT. En underbar sida där olika svenska designers säljer sina fina och unika alster. Det finns allt från smycken till kläder via trädgård och kontor m.m. Titta gärna in där. Där finns det även en julkalender. När jag var där häromdagen, närmare bestämt den 6 december så var vinsten ett par jättefina skyddsänglar. De ville jag gärna ha, så jag skickade iväg ett svar på dagens fråga. Gissa nu vem som hade den stora turen att vinna dem. Jo, just det det blev jag. En sån tur, jag som aldrig brukar vinna något. Någon enstaka gång och med väldigt långa mellanrum händer det dock. Senast hade jag den otroliga turen att mitt i sommaren lyckas med att vinna ett tjock set med halsduk och mössa. Hade blivit väldigt glad över en sådan vinst, men inte den här gången. Anledningen till det var att den som stickat och skänkt vinsten var jag själv. Men nu är jag så glad över skyddsänglarna jag vunnit. Tänk att få en vinst som är ett riktigt hantverk, mer unikt än så kan det inte bli. Prova gärna på lyckan ni också. Kanske det blir just du som har tur att vinna något från SIGNERAT.se  

 

Torsdagen den 11 december 2008 kl. 20:12

ALLMÄNT | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

Midvinternatt i Paris Celestarium Percy Midvinter Rosetta mysteriestickning Dreambird Kid-Silk en SAIK-klänning Ske-set Skellefteå AIK Annali Quiltbiten. Quiltbiten Lilla Rosetta Autumn Leaves Shawl  Malabrigo sock Summer blooms shawl Yll & Tylls tunna lingarn   Mock Cable Wrist Warmers Pulsvärmare med falska flätor Sjalen Midvinter Malabrigo Lace

Kategorier

ALLMÄNT

BESKRIVNING PÅ SYTT

BESKRIVNINGAR PÅ STICKAT

Celestarium

CELESTARIUM

CIRKELKOFTA

DEN BLOMSTERTID

EN KOPP GARN

FESTIVAL,

GARN & CHOKLAD 2

GARN & TE 1

GARN & TE 2

GARN & TE 3

GARN & TE 4

GARN & TE 5

GARN & TE 7

GARN & TE 8

importerade blogginlägg

KALENDERSTICKNING 2008

MYSTERIESTICKNING

PULSKLUBBEN

RECEPT

SOCKOR

SOCKTOBERFEST

STICKAT

Sytokarnas paketkalender

SYTT

TESTSTICKNING

TESTSTICKNING

Unga Reumatikers Maskot

Vant Event

VIRKAT

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Call design

Eva i Stäket

Fasta maskor och lösa funderingar

Hjälpstickan

Malmö stickan

Stickmor

Stickor o spån

Tålamodspåsen

 

 

Zoomin: Nyheter & feedback

 

 

Länkar

SIGNERAT.se

Stickamera.se

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.