Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin


Garn och te-byte 3

Jag kom lyckligtvis ihåg att anmäla mig till ett nytt byte. Vilken tur, det här vill jag verkligen inte missa. Stickamera ordnar till ett nytt byte av garn och te. Det är nog det roligast byte jag vet. Nu är det bara att vänta på att för tredje gången få reda på vem jag ska skicka mitt paket till. Det är så spännande att få se vem det är den här gången och om jag lyckas få ihop ett bra paket som mottagaren tycker om. Undrar någon vad ett garn & tebyte egentligen är? Jo, det går ut på att de som anmäler sig får ett namn och en adress som man ska skicka ett paket som innehåller garn och te. Man kan vid anmälningen tala om vilka färger man föredrar, ev. allergi och annan valfri information om man vill. Man får bara reda på vem man ska skicka till och inte vem man själv ska få ett paket av. Så det är riktigt spännande. Här kan ni läsa mera om ni vill.

 

Fredagen den 30 januari 2009 kl. 22:28

GARN & TE 3 | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Badlyx

Idag har jag varit i Stockholm. Älskade dottern Anna mötte mig när jag klev av tåget. Vi var hungriga båda två så vi gick till en indisk restaurang som Anna kände till. Åt god vegetarisk gryta med ris och naanbröd. Gick runt lite och tittade men det blev inte så mycket handlat. Köpte en påse frön på Weibulls. Mina alfalfa-groddar är snart uppätna så det var dags att köpa nya frön. Gick in på Weibulls och där hittade jag en påse från Thompson & Morgan med något som heter Sandwich mix. Har ingen aning om vad det är för blandning för det står inget om det på påsen, bara att det kommer att bli både söta och sura groddar. Det ska bli spännande att prova dem. Ska lägga lite frön i blöt över natten så om 2-6 dagar kan jag berätta vad jag tycker om dem. Sedan blev det inga mer köp förutom varsitt stort glas med gott smaksatt kaffe som toppades med vispad grädde. På centralen gick jag in på Lush för någon liten lyx ville jag ha med mig hem. Men det blev mer än en liten sak. De hade några julpaket kvar som de sålde för halva priset. Så det fick bli ett härligt rött paket till mig. I det fanns det 3 badbomber, 1 bubbelbit och 1 tvål. Så nu kan jag lyxa till mina badstunder riktigt ordentligt. Jag gillar verkligen de handgjorda produkterna från Lush och att de innehåller (nästan) bara naturliga ingredienser och inte testas på djur. De luktar dessutom väldigt gott. det enda jag undviker är sådant som innehåller torkade blommor eller blad, är säker på att avloppet inte vill ha det i sig. Ännu mer säkert är att det finns roligare saker att göra efter ett bad än att rensa avloppet. 

Tack Anna för en trevlig eftermiddag.  

 

Fredagen den 30 januari 2009 kl. 21:53

ALLMÄNT | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

Midvinternatt i Paris Celestarium Percy Midvinter Rosetta mysteriestickning Dreambird Kid-Silk en SAIK-klänning Ske-set Skellefteå AIK Annali Quiltbiten. Quiltbiten Lilla Rosetta Autumn Leaves Shawl  Malabrigo sock Summer blooms shawl Yll & Tylls tunna lingarn   Mock Cable Wrist Warmers Pulsvärmare med falska flätor Sjalen Midvinter Malabrigo Lace

Kategorier

ALLMÄNT

BESKRIVNING PÅ SYTT

BESKRIVNINGAR PÅ STICKAT

Celestarium

CELESTARIUM

CIRKELKOFTA

DEN BLOMSTERTID

EN KOPP GARN

FESTIVAL,

GARN & CHOKLAD 2

GARN & TE 1

GARN & TE 2

GARN & TE 3

GARN & TE 4

GARN & TE 5

GARN & TE 7

GARN & TE 8

importerade blogginlägg

KALENDERSTICKNING 2008

MYSTERIESTICKNING

PULSKLUBBEN

RECEPT

SOCKOR

SOCKTOBERFEST

STICKAT

Sytokarnas paketkalender

SYTT

TESTSTICKNING

TESTSTICKNING

Unga Reumatikers Maskot

Vant Event

VIRKAT

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Call design

Eva i Stäket

Fasta maskor och lösa funderingar

Hjälpstickan

Malmö stickan

Stickmor

Stickor o spån

Tålamodspåsen

 

 

Zoomin: Nyheter & feedback

 

 

Länkar

SIGNERAT.se

Stickamera.se

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.