Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin


Har fått min vän.

Nu har jag fått reda på vem som är min vän i Garn & Te-bytet. Kul. Dags att planera och botanisera i affärerna. Men det blir tidigast på torsdag för i morgon är det jobb och sedan kurs/handledning. Efter det får jag skynda mig hem för att göra mig iordning och åka tillbaka till stan. Vill inte missa välkomstdrinken som ska serveras kl 18.30 :)

 

Tisdagen den 27 oktober 2009 kl. 18:47

GARN & TE 4 | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Min basker

 

Köpte 2 nystan plommonlila Gjestal Bris för att jag tyckte garnet var så fint. Silkesglänsande mjukt och skönt. Det är ganska löst spunnet så det kanske kommer att noppa sig efter ett tag men det märker jag snart. Gick hem och letade på Ravelry efter något att sticka. Det blev en Diamond head beret. Det tyckte jag såg bra ut. Stickade resårkanten i fredags och resten i lördags på pysselträffen här i Uppsala. Den blev en aning för stor i resåren men jag tror att det kommer att gå bra ändå. Jag kan alltid virka på en kant nedtill annars för att hålla in vidden lite. Jag är så nöjd med den. Varm och skön så jag kommer inte att frysa om huvudet i vinter och den går att dra ner över öronen om det blåser kallt. 

Färgen är en aning ljusare än på översta bilden och mycket mörkare än de 2 nedersta. Men ni ser iallafall hur den ser ut. vill man ha den mer pösig och hängande så är det bara att spänna ut den över t.ex en tallrik när den är fuktig. Då syns hålen runt diamantern bättre. Men jag är nöjd med den som den är. Nu ska jag försöka göra en matchande halsvärmare. På pappret verkar det bra så nu blir det spännande att se om den blir det i verkligheten också.  

    

 

Måndagen den 26 oktober 2009 kl. 17:12

STICKAT | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Garn & Te 4

Nu är det dags för ett nytt byte hos Stickamera. Det är helt perfekt nu när det är både kallare och mörkare på kvällarna. Då sitter man gärna inne och dricker en god kopp te och stickar lite.

Garn & Te 4

Du som också gärna vill både ge och få paket, och vem vill inte det? kan anmäla er senast 26 oktober. Klicka bara på länken ovan och fyll i uppgifterna längst ner på sidan. Skicka iväg ansökningen och börja sedan vänta på att få reda på vem du ska skicka ett paket till.  

 

Söndagen den 25 oktober 2009 kl. 11:31

GARN & TE 4 | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Bättre sent än aldrig

Nu har jag fått mitt paket i Garn & chokladbytet. Bara några dagar försenat men det gör ingenting. Huvudsaken är att det kom fram. Tack till Dig, du hemliga avsändare som posta i Umeå eller dess närhet. Jag fick 2 nystan olivgrönt Toppgarn. Tjock och mjukt är det och jag är ganska säker på vad jag ska sticka av det. sen var det mörk choklad med hallon, den är jättegod, och en mörk choklad med tranbär. Tranbärschokladen ska det bli roligt att smaka på, den har jag aldrig ätit. kan fota så att ni får de hur innehållet i mitt paket ser ut, men det får bli imorgon eller på lördag.    

 

Torsdagen den 22 oktober 2009 kl. 22:10

GARN  & CHOKLAD 2 | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Tappar inte bara mobilen

Tog fram en höstkjol och som tur var provade jag den. Insåg då att jag tappat en hel del runt midjan så nu får jag ta fram symaskinen och sy in den 10 centimeter. Så den här gången var det bara bra att jag blivit av med något. 

 

Fredagen den 16 oktober 2009 kl. 13:49

ALLMÄNT | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

Midvinternatt i Paris Celestarium Percy Midvinter Rosetta mysteriestickning Dreambird Kid-Silk en SAIK-klänning Ske-set Skellefteå AIK Annali Quiltbiten. Quiltbiten Lilla Rosetta Autumn Leaves Shawl  Malabrigo sock Summer blooms shawl Yll & Tylls tunna lingarn   Mock Cable Wrist Warmers Pulsvärmare med falska flätor Sjalen Midvinter Malabrigo Lace

Kategorier

ALLMÄNT

BESKRIVNING PÅ SYTT

BESKRIVNINGAR PÅ STICKAT

Celestarium

CELESTARIUM

CIRKELKOFTA

DEN BLOMSTERTID

EN KOPP GARN

FESTIVAL,

GARN & CHOKLAD 2

GARN & TE 1

GARN & TE 2

GARN & TE 3

GARN & TE 4

GARN & TE 5

GARN & TE 7

GARN & TE 8

importerade blogginlägg

KALENDERSTICKNING 2008

MYSTERIESTICKNING

PULSKLUBBEN

RECEPT

SOCKOR

SOCKTOBERFEST

STICKAT

Sytokarnas paketkalender

SYTT

TESTSTICKNING

TESTSTICKNING

Unga Reumatikers Maskot

Vant Event

VIRKAT

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Call design

Eva i Stäket

Fasta maskor och lösa funderingar

Hjälpstickan

Malmö stickan

Stickmor

Stickor o spån

Tålamodspåsen

 

 

Zoomin: Nyheter & feedback

 

 

Länkar

SIGNERAT.se

Stickamera.se

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.