Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin


Grått

Idag är det verkligen grått och trist ute. Tur att det var mycket bättre igår. Då fick man se solen och det var på tiden, det var länge sedan den visade sig. Igår åkte jag till Järlåsa efter ett tips från sonen. Det var julmarknad med saker producerade där. Kul. Tog bussen dit och gick över vägen till brandstationen där Jimmy väntade. Han är deltidsbrandman där och visade mig runt på sin arbetsplats. Sedan drack vi kaffe och åt pepparkakor som Hembygdsföreningen bjöd på. Det var en väldigt liten marknad men jag köpte mig en granriskrans som jag tänker hänga på ytterdörren. Den ska först dekoreras lite bl.a med några små tomtar som också inhandlades. Funderar på att sätta dit lite torkad frukt också, men det får bli nästa veckas pyssel. Fick också en adventskalender innan vi lämnade brandstationen och marknaden. Åkte hem till Jimmy för lite mer kaffe och bulle. Innan det var dags att åka hem igen så åt vi god mat på Jarlis, jag åt pepparbiff och Jimmy valde som vanligt Filé Mignon. God mat och stora portioner.   

 

Söndagen den 22 november 2009 kl. 15:13

ALLMÄNT | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Inga vantar idag

Nu har Vant Event startat hos Sticka!. Så mycket fint och roligt är det. Men ingen vantstickning är påbörjad ännu. Får se vad som kommer att finnas där imorgon. Jag vill ju ha ett par vantar av mitt nya fina garn. Men en rolig tävling var jag med i. Den går ut på att man på en uppritad mall ska vara kreativ och designa ett eget mönster. Det har jag aldrig provat på förut men det var riktigt roligt. Så nu har jag skickat iväg ett bidrag. Nu återstår bara att köpa garn så jag kan provsticka dem.  Ny tävlig blir det både imorgon och på söndag. Spännande.      

 

Fredagen den 20 november 2009 kl. 22:31

Vant Event | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Garn & Te-paketet

Nu kommer en bild på det jag fick i mitt paket i Garn & Te byte 4.

Ser ni chokladbitarns på tepåsen. Det är en mjölkchoklad med nougat och en mörk choklad med apelsin, visst låter det gott. Än så länge har jag jag inte provsmakat något. Men snart ska det bli en kopp Lunda-blandning. Det luktar gott och ser ut att innehålla rosor och någon citrusfrukt. En del annat som bl.a kan vara blommor och blad ser det också ut som. Letade efter information om vad det innehåller men det är en hemlig blandning står det på tehuset Java. Smakar det lika gott som det doftar så är jag mer än nöjd. På tal om doft så skulle ni känna den från lavendelpåsen, underbar. Garnet in den härligt mörkliga färgen är Rialto Dk från Debbie Bliss. Jag vill så gärna börja sticka med det. Måste bara få tag på ett fint mönster först. Jag tror fortfarande att det ska bli ett par vantar av det. har redan klappat på nystanen flera gånger och blir mer och mer säker på att det här är ett garn jag kommer att köpa mer av. Nej, nu ska jag göra iordning en kopp te. Trevlig helg önskar jag er alla.    

 

Fredagen den 13 november 2009 kl. 19:57

GARN & TE 4 | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Hurra!

Jag har fått paket!

Kom efter en lång arbetsdag. Trött och frusen öppnade jag brevlådan. Där låg ett paket från Garn & Te bytet. Skyndade in för att titta vad som fanns i. Öppnade och kände genast den underabara doften av lavendelpåsen. Det fanns även en för mig ny tesort "Lunda-te", fastbundet med guldband runt tepåsen satt 2 chokladbitar, mums. Garnet blir också en ny bekantskap för mig. 2 nystan mörklila Debbie Bliss Rialto DK. Underbar färg och garnet känns så mjuk och skönt. Vet inte än vad jag sticka av det. Väntar nog till nästa vecka och ser om det finns någon lämplig beskrivning på Stickas! VantEvent. 

Tack Camilla  för ett helt perfekt paket. Jag är så glad över att fått det. Tänker fota så att ni får se det på bild. Men det blir imorgon så ni får vänta på bild och jag på att få provsmaka :)

 

Torsdagen den 12 november 2009 kl. 19:58

GARN & TE 4 | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Nu är det dags för lite egostickning

Har stickat en hel del till andra nu. En del projekt håller jag fortfarande på med. Men nu känner jag att det är dags för mig att få något eget. Som jag skrivit tidigare så var jag väldigt nöjd med det jag skickade i Garn & Tebytet. dagen efter jag köpt det jag skulle skicka så gick jag tillbaka till tebutiken för att köpa 1hg likadant te till mig själv. Det luktade så gott. Ett passande så här i hösttider. Det är Rooibos Vitamin, innehåller jordgubbar, apelsin och multivitamin. Igår på väg hem från jobbet så stannade jag till på Yll & Tyll och köpte beskrivningen till Resårstickad mudd med fläta som jag också skickade med i paketet. Men det blir inte samma garn, iallafall inte till det här paret. Mina muddar blir i garnet Tynn Alpakka, färg 149 mörk plommonlila som är melerad. Det både känns och ser bra ut än så länge. Nu måste jag bara bestämma mig för om jag ska göra dem lite längre än i beskrivningen innan det är dags att öka för tummen.   

 

Tisdagen den 10 november 2009 kl. 10:29

STICKAT | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Paket på väg

Nu har jag skickat iväg mitt Garn & Te-paket. Missade att lägga ner kortet så för att inte förvirra mottagaren alltför mycket så har jag mailat och talat om att det är på väg. Jag är väldigt nöjd med det jag skickat så nu hoppas jag att det är något som passar mottagaren också. Funderar stark på att köpa ett likadant paket till mig själv. Nu är det dags att börja vänta och längta efter att det kommer något till mig. Har tidigare bestämt att jag inte får börja vänta förrän jag skickat iväg mitt paket. Men nu får jag det och det är så spännande. 

 

Söndagen den 8 november 2009 kl. 15:55

GARN & TE 4 | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

Midvinternatt i Paris Celestarium Percy Midvinter Rosetta mysteriestickning Dreambird Kid-Silk en SAIK-klänning Ske-set Skellefteå AIK Annali Quiltbiten. Quiltbiten Lilla Rosetta Autumn Leaves Shawl  Malabrigo sock Summer blooms shawl Yll & Tylls tunna lingarn   Mock Cable Wrist Warmers Pulsvärmare med falska flätor Sjalen Midvinter Malabrigo Lace

Kategorier

ALLMÄNT

BESKRIVNING PÅ SYTT

BESKRIVNINGAR PÅ STICKAT

Celestarium

CELESTARIUM

CIRKELKOFTA

DEN BLOMSTERTID

EN KOPP GARN

FESTIVAL,

GARN & CHOKLAD 2

GARN & TE 1

GARN & TE 2

GARN & TE 3

GARN & TE 4

GARN & TE 5

GARN & TE 7

GARN & TE 8

importerade blogginlägg

KALENDERSTICKNING 2008

MYSTERIESTICKNING

PULSKLUBBEN

RECEPT

SOCKOR

SOCKTOBERFEST

STICKAT

Sytokarnas paketkalender

SYTT

TESTSTICKNING

TESTSTICKNING

Unga Reumatikers Maskot

Vant Event

VIRKAT

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Call design

Eva i Stäket

Fasta maskor och lösa funderingar

Hjälpstickan

Malmö stickan

Stickmor

Stickor o spån

Tålamodspåsen

 

 

Zoomin: Nyheter & feedback

 

 

Länkar

SIGNERAT.se

Stickamera.se

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.