Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin


Garn & Te-paketet

Nu kommer en bild på det jag fick i mitt paket i Garn & Te byte 4.

Ser ni chokladbitarns på tepåsen. Det är en mjölkchoklad med nougat och en mörk choklad med apelsin, visst låter det gott. Än så länge har jag jag inte provsmakat något. Men snart ska det bli en kopp Lunda-blandning. Det luktar gott och ser ut att innehålla rosor och någon citrusfrukt. En del annat som bl.a kan vara blommor och blad ser det också ut som. Letade efter information om vad det innehåller men det är en hemlig blandning står det på tehuset Java. Smakar det lika gott som det doftar så är jag mer än nöjd. På tal om doft så skulle ni känna den från lavendelpåsen, underbar. Garnet in den härligt mörkliga färgen är Rialto Dk från Debbie Bliss. Jag vill så gärna börja sticka med det. Måste bara få tag på ett fint mönster först. Jag tror fortfarande att det ska bli ett par vantar av det. har redan klappat på nystanen flera gånger och blir mer och mer säker på att det här är ett garn jag kommer att köpa mer av. Nej, nu ska jag göra iordning en kopp te. Trevlig helg önskar jag er alla.    

 

Fredagen den 13 november 2009 kl. 19:57

GARN & TE 4 | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Hurra!

Jag har fått paket!

Kom efter en lång arbetsdag. Trött och frusen öppnade jag brevlådan. Där låg ett paket från Garn & Te bytet. Skyndade in för att titta vad som fanns i. Öppnade och kände genast den underabara doften av lavendelpåsen. Det fanns även en för mig ny tesort "Lunda-te", fastbundet med guldband runt tepåsen satt 2 chokladbitar, mums. Garnet blir också en ny bekantskap för mig. 2 nystan mörklila Debbie Bliss Rialto DK. Underbar färg och garnet känns så mjuk och skönt. Vet inte än vad jag sticka av det. Väntar nog till nästa vecka och ser om det finns någon lämplig beskrivning på Stickas! VantEvent. 

Tack Camilla  för ett helt perfekt paket. Jag är så glad över att fått det. Tänker fota så att ni får se det på bild. Men det blir imorgon så ni får vänta på bild och jag på att få provsmaka :)

 

Torsdagen den 12 november 2009 kl. 19:58

GARN & TE 4 | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Paket på väg

Nu har jag skickat iväg mitt Garn & Te-paket. Missade att lägga ner kortet så för att inte förvirra mottagaren alltför mycket så har jag mailat och talat om att det är på väg. Jag är väldigt nöjd med det jag skickat så nu hoppas jag att det är något som passar mottagaren också. Funderar stark på att köpa ett likadant paket till mig själv. Nu är det dags att börja vänta och längta efter att det kommer något till mig. Har tidigare bestämt att jag inte får börja vänta förrän jag skickat iväg mitt paket. Men nu får jag det och det är så spännande. 

 

Söndagen den 8 november 2009 kl. 15:55

GARN & TE 4 | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Har fått min vän.

Nu har jag fått reda på vem som är min vän i Garn & Te-bytet. Kul. Dags att planera och botanisera i affärerna. Men det blir tidigast på torsdag för i morgon är det jobb och sedan kurs/handledning. Efter det får jag skynda mig hem för att göra mig iordning och åka tillbaka till stan. Vill inte missa välkomstdrinken som ska serveras kl 18.30 :)

 

Tisdagen den 27 oktober 2009 kl. 18:47

GARN & TE 4 | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Garn & Te 4

Nu är det dags för ett nytt byte hos Stickamera. Det är helt perfekt nu när det är både kallare och mörkare på kvällarna. Då sitter man gärna inne och dricker en god kopp te och stickar lite.

Garn & Te 4

Du som också gärna vill både ge och få paket, och vem vill inte det? kan anmäla er senast 26 oktober. Klicka bara på länken ovan och fyll i uppgifterna längst ner på sidan. Skicka iväg ansökningen och börja sedan vänta på att få reda på vem du ska skicka ett paket till.  

 

Söndagen den 25 oktober 2009 kl. 11:31

GARN & TE 4 | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

Midvinternatt i Paris Celestarium Percy Midvinter Rosetta mysteriestickning Dreambird Kid-Silk en SAIK-klänning Ske-set Skellefteå AIK Annali Quiltbiten. Quiltbiten Lilla Rosetta Autumn Leaves Shawl  Malabrigo sock Summer blooms shawl Yll & Tylls tunna lingarn   Mock Cable Wrist Warmers Pulsvärmare med falska flätor Sjalen Midvinter Malabrigo Lace

Kategorier

ALLMÄNT

BESKRIVNING PÅ SYTT

BESKRIVNINGAR PÅ STICKAT

Celestarium

CELESTARIUM

CIRKELKOFTA

DEN BLOMSTERTID

EN KOPP GARN

FESTIVAL,

GARN & CHOKLAD 2

GARN & TE 1

GARN & TE 2

GARN & TE 3

GARN & TE 4

GARN & TE 5

GARN & TE 7

GARN & TE 8

importerade blogginlägg

KALENDERSTICKNING 2008

MYSTERIESTICKNING

PULSKLUBBEN

RECEPT

SOCKOR

SOCKTOBERFEST

STICKAT

Sytokarnas paketkalender

SYTT

TESTSTICKNING

TESTSTICKNING

Unga Reumatikers Maskot

Vant Event

VIRKAT

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Call design

Eva i Stäket

Fasta maskor och lösa funderingar

Hjälpstickan

Malmö stickan

Stickmor

Stickor o spån

Tålamodspåsen

 

 

Zoomin: Nyheter & feedback

 

 

Länkar

SIGNERAT.se

Stickamera.se

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.